2015. szeptember 23., szerda

Mortadellás melegszendvics

Kedvencem ez a jellegzetes olasz felvágottal, a mortadellával készített melegszendvics. Akár reggelire, akár vacsorára is fogyaszthatjuk. Nagyon ízletes és ropogós :-)


Hozzávalók 2 személyre:
1 nagy vagy 2 kisebb bagett
medvehagymás sajtkrém a bagett megkenéséhez
10 dkg mortadella
újhagyma ízlés szerint
reszelt trappista sajt
uborka 
paradicsom


Elkészítés:
A bagetteket hosszában félbe vágjuk és megkenjük sajtkrémmel. Rátesszük az újhagymát, a mortadellát és pár szelet uborkát. Sajtot reszelünk rá, majd befedjük a tetejével, és sütőlapra helyezzük.


Előmelegített 200 C fokos sütőben addig sütjük míg meg nem pirul a teteje, körülbelül 10-12 perc. Friss zöldséggel tálaljuk. Jó étvágyat.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése