2015. szeptember 22., kedd

Almás-fahéjas bundás kenyér

Szerintem a bundás kenyeret mindenki szereti, az alma-fahéj párosítás szintén kedvenc, így született ez a remek édes bundás recept :-)


Hozzávalók 1 szelethez:
1 szelet szikkadt kenyér
1 tojás
1 db kisebb alma
1 teáskanál őrölt fahéj
1 csipet só
1 evőkanál kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés:
Az almát megmossuk és lereszeljük. Egy tálba tesszük és hozzáadjuk a felvert tojást, a fahéjat, és a sót. Serpenyőben olajat hevítünk. A tojásos keverékbe beleforgatjuk a szeleteket, majd az olajban aranybarnára sütjük.



A megsült kenyereket papírtörlőre szedjük és leitatjuk róla az olajat. Porcukorral meghintve tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése