2017. június 13., kedd

Kolbászkrémes lepény

Gyors délutáni harapnivaló pár hozzávalóból. Puha kolbásszal készítsük, mert különben nehéz lesz turmixolni. Reszelt sajttal és fűszerekkel bátran lehet gazdagítani.


Hozzávalók 2 személyre:
150 g leveles tészta
100 g kolbász 
2 evőkanál tejföl
2 evőkanál kukorica 
1 szál újhagyma

Elkészítés:
A fagyasztott leveles tésztát felengedjük. Robotgépben összeturmixoljuk a kolbászt és a tejfölt. Pár percig turmixoljuk. Előkészítjük a többi hozzávalót is.




A leveles tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük a kolbászkrémmel, és tetszés szerinti mennyiségben rárakjuk a kukoricát és a felkarikázott újhagymát. A széleit visszahajtjuk.


 Előmelegített 180-200 C fokos sütőben 15-18 percig sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése