2017. június 13., kedd

Almás zöldségfasírt

Maradék zöldségek felhasználásával készült könnyed vacsora. Tálalhatjuk rizzsel, salátával egyaránt. A lereszelt cukkinit jól nyomkodjuk ki, hogy ne legyen vizes.


Hozzávalók 12 db-hoz:
100 g reszelt cukkini 
150 g reszelt édes burgonya  
100 g alma 
50 g reszelt parmezán  
2 db tojás 
100 g zabpehely 
1 csipet só  
1 kiskanál fokhagymapor
kukoricadara  a forgatáshoz

Elkészítés:
Egy robotgépben összekeverjük a hozzávalókat, (zabpehely kivételével) és masszává dolgozzuk. Majd hozzáadjuk a zabpelyhet is. 



Lapos korongokat formálunk a masszából és kukoricadarába forgatjuk. 180-200 C fokos előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. 



 Tzatzikivel tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése