2016. január 15., péntek

Meggyes gesztenyemuffin

Nagyon egyszerű gesztenyés finomság, melyet gyorsan összedobhatunk bármikor :-) A meggy és a gesztenye csodás párosítás.


Hozzávalók 6 db-hoz:
25 dkg gesztenyepüré massza
3 evőkanál zabpehelyliszt
1 kiskanál sütőpor
1 db tojás
2 evőkanál kókuszolaj (olvasztott)
2 evőkanál eritrit (cukor helyett)
1 csipet só
1 teáskanál rumaroma
10 dkg meggy

Elkészítés:
A hozzávalókat robotgépbe rakjuk és alaposan eldolgozzuk (a meggyet a végére hagyjuk, hogy ne törjük össze nagyon).




A muffin formát kibéleljük papírkapszlikkal és beletöltjük a masszát. Előmelegített sütőben 180 C fokon 25-30 percig sütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése