2016. szeptember 5., hétfő

Paleo csoki bon-bon

Nem volt itthon csokoládé, de valami csokis finomságra vágytam. Így született ez a kakaós bon-bon szerűség. Más magokat is tehetünk bele, mandulát, diót, vagy egyéb aszalt gyümölcsöket. Szilikonos jégkockatartóra van hozzá szükségünk.


Hozzávalók 15 db-hoz:
150 ml kókuszolaj
15 dkg holland kakaópor
2 evőkanál eritrit
mogyoró, mazsola és kókuszreszelék a díszítéshez

Elkészítés:
Mikróban felolvasztjuk a kókuszzsírt, hozzáadjuk az eritritet és a kakaóport, jól elkeverjük. Egy jégkockatartóba szórjuk a kókuszreszeléket, mogyorót és mazsolát. 



Rákanalazzuk a kakaós masszát. Mélyhűtőbe rakjuk fél órára. 


Fogyasztás előtt 10 perccel kivesszük a mélyhűtőből, hogy felengedjen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése