2016. szeptember 5., hétfő

Almás-cukkinis csirkemáj

Nemcsak a hús és gyümölcs jó párosítás, hanem a máj és gyümölcs is kitűnő választás. Könnyű egytálétel, amely 15 perc alatt bőven elkészíthető. 


Hozzávalók 2 személyre:
25 dkg csirkemáj
1 evőkanál kókuszolaj
2 gerezd fokhagyma
2 db alma
1 kisebb cukkini
fél fej vöröshagyma
só, bors, majoranna

Elkészítés:
A csirkemájat a hagymával megpirítjuk egy serpenyőben kevés kókuszolajon. Ha megpirult hozzáadjuk a cikkekre vágott cukkinit és a zúzott fokhagymát. 



Ha megpuhult a cukkini is, jöhet a cikkekre vágott alma, pár percig pároljuk, majd a végén fűszerezzük. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése