2016. szeptember 5., hétfő

Édes chilis-szójaszószos-szezámos csirke friss salátával

Pikáns csirke, amely gyorsan elkészül. Vacsorára vagy ebédre is tökéletes. 


Hozzávalók 2 személyre:
25 dkg csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
1evőkanál kókuszolaj a sütéshez
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál édes chili szósz
1 evőkanál szezámmag

A salátához:
jégsaláta
kígyóuborka
paradicsom
1 citrom leve

Elkészítés:
A megtisztított csirkemellfilét felkockázzuk, a hagymát karikára vágjuk. Kókuszolajon egy serpenyőben lepirítjuk a husit a hagymával kb. 10 perc alatt.



Hozzáadjuk a szójaszószt és az édes chili szószt. Szezámmaggal szórjuk meg. 



Salátával vagy rizzsel fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése