2015. november 8., vasárnap

Pöttyös guru pohárkrém

Aki szereti a Pöttyös Guru-t mindenképp próbálja ki  :-) Egyszerű elkészíteni és legalább olyan finom, mint a bolti.


Hozzávalók 2 adaghoz:
A túrós réteghez:
12 dkg túró
6 dkg mascarpone
1 evőkanál xilit

A csokis réteghez:
5 dkg étcsoki
1 marék aprított mogyóró

A rétegezéshez:
karamellszósz (bolti)

Elkészítés:
A túrót a mascarponéval és a porcukorral kikeverjük. Az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk és hozzáadjuk a mogyorót.


Poharakba rétegezzük oly módon, hogy a túrós keverék kerül alulra, rákanalazunk a karamellszószból és végül a csokis-mogyorós krém. Azonnal fogyasztjuk :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése