2015. november 11., szerda

Banánpalacsinta

Egy újabb felhasználási formája az érett banánnak :-) Ez a palacsinta recept abban különbözik a többitől, hogy nem kell bele liszt, így akár lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Pár hozzávaló szükséges, így nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető akár reggelire is.


Hozzávalók 6 darabhoz:
1 érett banán
1 tojás
ízlés szerint fahéj és méz
kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés.
A banánt egy tálba pürésítjük és hozzáadjuk a tojást és az ízesítőket. Jól elkeverjük.


Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk (közepes lángon süssük különben megég) és 1-2 evőkanálnyi masszát öntünk bele, majd mindkét oldalát megsütjük (a fordításhoz egy spatulát ajánlok). Ilyen egyszerű :-) Tálalhatjuk friss gyümölccsel, akár lekvárral, de így magában is tökéletes :-)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése