2016. november 22., kedd

Kolbászos-sajtkrémes tészta bacon chipssel

Gyors tésztaétel, mely negyed óra elkészül. Túl sok hozzávaló sem kell és mégis nagyon finom :-)


Hozzávalók 2 személyre:
25 dkg tészta
15 dkg kolbász
15 dkg natúr krémsajt
1 dl sűrített paradicsompüré
csipet só és bors

A tálaláshoz:
6 szelet bacon
1 marék újhagyma

Elkészítés:
A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük. Egy serpenyőben a bacon szeleteket megpirítjuk, zsiradék hozzáadása nélkül, majd papírtörlőre szedjük. A bacon visszamaradt zsírján megpirítjuk a felkarikázott kolbászokat. 


Hozzáadjuk a paradicsompürét és ízesítjük sóval és borssal. Hozzáadjuk a sajtkrémet és forralunk egyet rajta. 



A sült baconnal, és az újhagymával melegen tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése