2016. február 24., szerda

Pestos-krémsajtos omlett

Egy újabb tojásos recept, nagy kedvencem akár vacsorára akár hétvégi reggeliként, a pesto és a krémsajt tökéletes kombinációjával.


Hozzávalók 1 személyre:
3 db tojás
1 kiskanál házi fokhagymakrém (a receptért katt ide: http://gasztrovagans.blogspot.hu/2016/01/hazi-fokhagymakrem.html)
2 szelet sonka
1 db sajtos virsli
3 teáskanál philadelphia zöldfűszeres krémsajt
3 teáskanál piros pesto
1 teáskanál kókuszzsír

Elkészítés:
A tojásokat a fokhagymakrémmel felverjük. Egy serpenyőben pici olajon megpirítjuk a sonka mindkét oldalát. 


Ráöntjük a tojásokat, majd mikor kezd szilárdulni a széle hozzáadjuk a felkarikázott virslit, a pestot, és a krémsajtot. Pár percig, kb. 3-4 percig sütjük, majd félbehajtjuk és kicsit pirítunk még rajta.



Friss zöldséggel, akár pirítóssal tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése