2015. december 6., vasárnap

Tortiglioni provánszi halfilével

Egy isteni halas vacsora vagy ebéd a mediterrán diéta kedvelőinek :-) Negyed óra alatt elkészül, 1 adag kb. 380 kcal.


Hozzávalók 2 személyre:
15 dkg tőkehalfilé
15 dkg tészta (bármilyen tészta jó, én most a tortiglionit választottam)
1 csipet só és bors
1 evőkanál tejszín
1 kiskanál provánszi fűszerkeverék
1 marék zöldborsó és kukorica
1 teáskanál kókuszolaj a sütéshez

Elkészítés:
A tésztát szokásos módon kifőzzük. A főzés utolsó 3 percében a tésztához adjuk a borsót és a kukoricát is. A feldarabolt halat a fűszerkeverékkel jól összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben pici olajon  a felkockázott halat megpirítjuk 3-4 perc alatt.


Hozzáadjuk a halhoz a tejszínt. A megfőtt tésztát a zöldségekkel és a hallal elvegyítjük, vigyázzunk a halat ne nagyon törjük össze. Salátával tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése