2016. október 14., péntek

Szalámis "szendvics" leveles tésztából

Maradék leveles tésztám volt, amit nem akartam kidobni, de egy teljes fogáshoz viszont már kevés lett volna. Szétnéztem a hűtőben mit tehetnék rá, és egészen ízletes "szendvics" született végül. Vendégvárónak, sörkorcsolyának is tökéletes.


Hozzávalók 10 db-hoz:
20 dkg leveles tészta
1 db tojássárgája
10 szelet szalámi
10 szelet sajt
10 szelet paradicsom

Elkészítés:
Szobahőmérsékleten felengedjük a leveles tésztát. Téglalap alakúra vágjuk, mindegyiket megkenjük a tojássárgájával. Ráfektetjük a szalámit, a sajtot és végül a paradicsomot. 



Előmelegített 190 C fokos sütőben 10-15 percig aranybarnára sütjük. Friss salátával tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése