2017. július 21., péntek

Cukkini gofri áfonya lekvárral és camambert sajttal töltve

A gofrit majdnem mindenki szereti, miért ne készíthetnénk zöldségből is  😉 Egyszerű gyors, glutén és cukormentes (ha a lekvárunk cukormentes). Sós változatban is készíthetjük például sajttal és sonkával töltve.


Hozzávalók 2 személyre:
2 db nagyobb cukkini
4 evőkanál gluténmentes zabpehelyliszt
1 csipet só
2 db tojás
5 dkg reszelt parmezán
50 ml kókuszolaj

A töltelékhez:
áfonya lekvár
camambert sajt

Elkészítés:
A cukkinit lereszeljük, levét kinyomkodjuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót. Jól elkeverjük.


Kiolajozott gofri sütőbe öntjük a masszát és legalább 5-10 percig sütjük.


Megkenjük lekvárral és sajttal, és összeborítjuk. Jó étvágyat 😉


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése