2017. január 22., vasárnap

Étcsokis-diós lisztmentes keksz

Kívül ropogós, belül ragacsos puha dupla csokis keksz. Ráadásul liszt és cukormentes. Tökéletes nasi :-)


Hozzávalók 12 darabhoz:
60 g kókuszolaj
40 g eritrit
75 g darált dió
60 g zabpehely
1 evőkanál kakaópor
1 db tojás
1 teáskanál sütőpor
1 mokkáskanál vanília aroma
20 g étcsoki

Elkészítés:
Az étcsokit feldaraboljuk. A többi hozzávalóval egy keverőtálban alaposan összekeverjük.



Sütőpapírral bélelt sütőlapra evőkanálnyi adagokat rakunk a masszából egymástól 3-4 cm távolságra. Előmelegített 180 C fokos sütőben 12-15 percig sütjük. 


Jól zárható dobozban sokáig eláll, már ha marad belőle :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése