2016. június 18., szombat

Fetás grillezett karaj tejfölös kukoricasalátával

Gyors grill vacsora, amit bármilyen húsból elkészíthetünk. A grill ételek szerintem csak frissen finomak, ezért érdemes annyit csinálni amennyi el is fog fogyni. 


Hozzávalók 2 személyre:
2 nagy szelet karaj
ízlés szerint gyros fűszerkeverék
1 csipet szárított chili
1 db cukkini
20 dkg feta sajt
20 dkg csemegekukorica
2 dl tejföl
1 teáskanál házi fokhagymakrém (recept itt: http://gasztrovagans.blogspot.hu/2016/01/hazi-fokhagymakrem.html)
ízlés szerint só és fehérbors

Elkészítés:
Fagyasztott húsból készítettem, így mikróban kiengedtem a húst, majd megszórtam a fűszerkeverékkel valamint a szárított chilivel. Forró grillserpenyőben megsütjük a hús mindkét oldalát. Közben a megtisztított felkarikázott cukkiniket is a grillserpenyőbe rakjuk és megsütjük. Ha a hús mindkét oldala megsül, rámorzsoljuk a feta sajtot és további pár percig sütjük. 



A kukoricát összekeverjük a fokhagymakrémmel, a sóval, a fehérborssal és a tejföllel. Forrón tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése