2017. február 11., szombat

Diós csirkemell

Gyors vacsora, salátával, rizzsel is tálalható. Hamar elkészül.


Hozzávalók 2 személyre:
4 szelet csirkemellfilé
4 evőkanál darált dió
1 evőkanál búzakorpa
1 evőkanál szezámmag
1 db tojás
1 csipet só és bors

A sütéshez:
1-2 evőkanál kókuszolaj

Elkészítés:
A csirkemell szeleteket megtisztítjuk, sózzuk borsozzuk mindkét oldalát és beleforgatjuk a felvert tojásba, majd a dió, búzakorpa, és szezámmag keverékébe.



Közepesen forró olajban kisütjük, oldalanként 4-5 percig, míg aranybarna nem lesz.


Kukoricás rizzsel, salátával és édes chili szósszal tálaltam.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése