Gyors sütés nélküli finomság. Aszalt gyümölccsel még turbózhatjuk. A magokat is variálhatjuk kedvünk szerint. Óvatosan a fogyasztásával mert nagyon kalóriadús, de néha muszáj bűnözni! 😉
Hozzávalók 6-8 db-hoz:
30 dkgétcsokoládé
5 dkg pillecukor
6 dkg mandula
6 dkg dió
dk g sótlan amerikai mogyoró
5 dkg keksz
1 teáskanál méz
50 ml kókusztejszín
1 mokkáskanál rumaroma
Elkészítés:
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit, hozzáadjuk a mézet, a rumaromát és a kókusztejszínt. A magokat, a kekszet és a pillecukrot daraboljuk. (Ne túl apróra.)
12,5x25 cm-es sütőformát kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A csoki felét beleöntjük. Rászorjuk a keksz, a pillecukor és a magok felét. A maradék csokit ráöntjük, végül következik a maradék mag, keksz és pillecukor.
Hűtőbe rakjuk legalább 2 órára, majd tetszés szerint daraboljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése