Gyors, egyszerű és nem utolsó sorban egészséges fogás. Könnyű vacsora, ha épp nincs sok időnk főzőcskézni. :-) A fűszerek ízlés szerint növelhetők, csökkenthetők.
Hozzávalók 2 adagra:
30 dkg csirkemellfilé
2 db alma
1 evőkanál gyömbérpor vagy friss reszelt gyömbér
1 kiskanál fahéj
1 csipet só
A sütéshez:
1 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés:
A csirkemellfilét megtisztítjuk és felkockázzuk. Jól összekeverjük a gyömbérporral. (Akár állni is hagyhatjuk ha van rá időnk.)
Egy serpenyőben pici olajon megpirítjuk a húst, sózzuk és hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott almákat. Hozzáadjuk a fahéjat. Tovább pirítjuk, míg az alma meg nem puhul.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése