Hozzávalók 1 adaghoz:
2 szelet toast kenyér
4 szelet sonka
2 szelet sajt
1 teáskanál sajtkrém
1 nagy db tojás
1 kiskanál fokhagymapor
Elkészítés:
Mindkét kenyér egyik oldalát vékonyan megkenjük a sajtkrémmel, ráhelyezzük a sonkát és a sajtot. Összeborítjuk a kenyereket és a tenyerünkkel laposra nyomkodjuk, hogy sütés közben ne csússzon szét.
A tojást felverjük és ízesítjük fokhagymaporral. Megforgatjuk a tojásban óvatosan a kenyér egyik oldalát, majd egy spatula segítségével megfordítjuk és a másik oldalát is jól belenyomkodjuk.
Forró tapadásmentes serpenyőbe pici olajat teszünk és aranybarnára sütjük a kenyér mindkét oldalát. Ha megsült papírtörlőre szedjük és felitatjuk a felesleges olajat. Paradicsommal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése