Szerintem ez az egyik legfinomabb málnás sütemény, amit valaha ettem, sokszor készítjük és mindig hamar elfogy, így azt nem tudom megmondani másnapra mennyire marad friss :-) Bármilyen idény gyümölccsel készíthetjük.
Hozzávalók 2 személyre:
1 bögre tejföl1 bögre cukor
2 bögre liszt (fel sima fehér liszt fele teljes kiőrlésű)
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor - bourbon
3 db tojás
1 bögre málna
A mérce 2 dl-es bögre.
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálba összekeverjük, közepesen folyós masszát kapunk. Egy tepsibe (20 cm x 30 cm) öntjük és előmelegített sütőben 185 C fokon 35-40 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése