Kívül ropogós, belül ragacsos puha dupla csokis keksz. Ráadásul liszt és cukormentes. Tökéletes nasi :-)
Hozzávalók 12 darabhoz:
60 g kókuszolaj
40 g eritrit
75 g darált dió
60 g zabpehely
1 evőkanál kakaópor
1 db tojás
1 teáskanál sütőpor
1 mokkáskanál vanília aroma
20 g étcsoki
Elkészítés:
Az étcsokit feldaraboljuk. A többi hozzávalóval egy keverőtálban alaposan összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt sütőlapra evőkanálnyi adagokat rakunk a masszából egymástól 3-4 cm távolságra. Előmelegített 180 C fokos sütőben 12-15 percig sütjük.
Jól zárható dobozban sokáig eláll, már ha marad belőle :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése