Nem volt itthon csokoládé, de valami csokis finomságra vágytam. Így született ez a kakaós bon-bon szerűség. Más magokat is tehetünk bele, mandulát, diót, vagy egyéb aszalt gyümölcsöket. Szilikonos jégkockatartóra van hozzá szükségünk.
150 ml kókuszolaj
15 dkg holland kakaópor
2 evőkanál eritrit
mogyoró, mazsola és kókuszreszelék a díszítéshez
Elkészítés:
Mikróban felolvasztjuk a kókuszzsírt, hozzáadjuk az eritritet és a kakaóport, jól elkeverjük. Egy jégkockatartóba szórjuk a kókuszreszeléket, mogyorót és mazsolát.
Rákanalazzuk a kakaós masszát. Mélyhűtőbe rakjuk fél órára.
Fogyasztás előtt 10 perccel kivesszük a mélyhűtőből, hogy felengedjen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése